Apple iPhone SE – ReviewApple iPhone SE is de langverwachte opvolger van zijn voorganger uit 2016. iPhone SE heeft het vertrouwde design van de iPhone 8 maar de kracht van de nieuwe iPhone 11 Pro. In deze video vertelt Jasper zijn ervaring met iPhone SE.

Je vindt de iPhone SE hier: https://bit.ly/2xoMZuJ

Vind je deze video tof? Abonneer je dan nu op ons kanaal!

Deze vlog is gefilmd met:
Canon EOS R + 24-105: https://bit.ly/2JRSUNh
Rode videomic pro: https://bit.ly/2NGxUGN
Licht: http://cblink.je/Vibesta_Capra12_Daylight_LED

Bekijk ook Coolblue’s andere kanalen:
http://www.facebook.com/coolblue
http://www.instagram.com/coolblue

Bekijk alle producten via onze Coolblue App:
https://cblink.je/coolblueapp

#coolblue #iphonese #apple

33 thoughts on “Apple iPhone SE – Review”

 1. Mijn huawei p30 is zonet kapot gegaan. En in denk dat in voor deze telefoon wil gaan het ziet er een goede gsm uit voor de prijs, denk je dat ik deze zou kopen?

 2. Hey coolblue, ik heb je hulp nodig!
  Welke zou ik kiezen de SE 2020 of de iphone XR? Want de se heeft een a13 chip die nog lang mee gaat met updates, gaat de xr ook nog een aantal jaren mee?

 3. Hallo, mensen van Coolblue.
  Ik vind jullie video's heel erg leuk. Zouden jullie ook video's over techniek willen maken? Want ik vindt dat een hele interresante onderwerp.
  Ik weet al best wel wat over digitale techniek. En mischien ook over Gaming? Alvast bedankt!

  Groetjes Abdul

 4. Deze vraag gaat niet over de iphone, maar weten jullie meer over de prijzen van de nintendo switch? Hij is nu namelijk flink in prijs gestegen en ik kan me wel zo bedenken dat de pandemie de rede is, maar zo langzaam aan nemen de cijfers vanuit het RIVM af dus ben ik benieuwd of jullie weten of de prijs weer naar 329 zal zakken binnenkort want als het 409 blijft roept mijn portemonnee toch naar de switch lite over de reguliere

 5. Toffe video!
  Ik ga na lang gebruik van Android er toch voor kiezen om een iPhone te kopen. Nu ben ik van plan om een iPhone 11 te kopen of is het verstandiger om een 12 te kopen? Ik wil graag een zo goed mogelijke telefoon. Al het advies is welkom!

 6. Hallo, is deze telefoon handig voor iemand die nog nooit een apple iPhone heeft gehad? Ik heb nu de samsung j3 2017, maar ben vzn plzn om deze telefoon te kopen.

 7. Ik vindt dat je te weinig hebt verteld over de batterij, screen-on time is 3-4 uur wat matig is en daar kan je niet de hele dag mee. Desalnietemin heb ik hem besteld.

Comments are closed.