Cameratest: hoe scoort de iPhone 11 Pro?De iPhone 11 Pro heeft drie lenzen achterop, een nachtmodus en de Deep Fusion-modus. Hoeveel beter zijn de foto’s en video’s met de nieuwe iPhone? We vergelijken hem met de iPhone XS Max en met de Samsung Galaxy S10+. BINNENKORT meer nieuwe smartphones, zet de BEL aan en ABONNEER: https://bit.ly/brighttv
LUISTER OOK onze podcast over deze cameratest: https://bit.ly/2OAqxVE

KIJK OOK: OnePlus 7T en 7T Pro https://youtu.be/zDDMS1OJa9k

PS. Heb jij de Bright-app al?
iOS: https://bit.ly/brightios
Android: https://bit.ly/brightandroid

#iphone11 #iPhone #Apple #S10 #Samsung #Android #Smartphone #iPhone11Pro

28 thoughts on “Cameratest: hoe scoort de iPhone 11 Pro?”

  1. 11 pro en 11 pro max zijn ook weer 2 verschillende toestellen…. Is het nu de Pro of Pro Max?? Op de foto's staat pro max..

  2. Toestellen die je hebt zijn NIET veroudert. Het komt doordat de generatie VEEL te snel gaat met steeds ontwikkelen van nieuwe Toestellen, IK vind dat we blij moeten zijn met wat wij hier kunnen hebben. We horen gewoon om de 4 jaar een nieuwe reeks aan Serie's van toestellen pas te lanceren & NIET steeds per 2 jaar.

  3. Het geluid werd niet luider tijdens het inzoomen. Ik denk dat de leukste functie de ultra wide angle lens is. Alleen jammer dat het geen nachtmodus ondersteund. Jongens! Dadelijk krijgen we telefoons met professionele camera en mogelijkheden! De iPhone X heeft gewoon 1x wide lens, geen pro maar mischien ook de moeite waard om te wachten op iphone 12?

Comments are closed.