Gaming Di iPhone LEBIH PADU Berbanding Android, Ini Sebabnya…



Apa pendapat korang?
Face mask 3 PLY : https://t.productlink.io/a14lfl

INSTAGRAM : https://instagram.com/thefaizzainal
INSTAGRAM : https://instagram.com/fuzz.my
TWITTER : https://twitter.com/thefaizzainal
FACEBOOK : https://facebook.com/fuzz.my

ALATAN FAIZ GUNA DALAM VIDEO
KAMERA = https://t.productlink.io/a14c6h
LENS = https://t.productlink.io/a14c6i
BOOM MIC = https://t.productlink.io/a14c6k
CLIP MIC = https://t.productlink.io/a14c6j
LIGHTING = https://t.productlink.io/a14c6l
GOPRO = https://t.productlink.io/a14c6m
MONOPOD = https://t.productlink.io/a14c6o
DRONE = https://t.productlink.io/a14c6n

COLLAB/REVIEW
EMAIL : [email protected]

27 thoughts on “Gaming Di iPhone LEBIH PADU Berbanding Android, Ini Sebabnya…”

  1. Betui ifhone dgn rog blh kt i fhone lagi sapa yg tau ,tau lah…rog dh la besar…mcm sblm n sy dh penat main game pakai ndroid …sakit haty…tapi bila gaming di ifhone perghhhh…mn² rancak

  2. Hhaha saye penguna android sye tak kisah kalau android kurang skit utk game sbb dh ada PlayStation utk main game . Yg ptg camera padu 108MP kalau IP 12MP je Euwww 🤣

  3. bila kau guna iphone11 tapi tetap nob. .salahkan software 😂 . . kesimpulannya kalau kau bukan streamer baik guna android je. .tapi kalau kau nak nampak bangsawan ambil je iphone 😂

Comments are closed.