iPhone 11 Pro – ReviewiPhone 11 Pro is de eerste telefoon van Apple die beschikt over drie camera’s. Maar dat is niet het enige wat nieuw is aan deze iPhone. Jasper heeft hem een tijdje getest en vertelt je al zijn bevindingen in deze video.

Je vindt de iPhone 11 Pro hier: https://bit.ly/2mPLtMM

Vind je deze video tof? Abonneer je dan nu op ons kanaal!

Deze vlog is gefilmd met:
Canon EOS R + 24-105: https://bit.ly/2JRSUNh
Rode videomic pro: https://bit.ly/2NGxUGN

Bekijk ook Coolblue’s andere kanalen:
http://www.facebook.com/coolblue
http://www.facebook.com/CoolblueBelgie


http://www.instagram.com/coolblue
https://www.instagram.com/coolblue_be

#coolblue #apple #iphone11pro

45 thoughts on “iPhone 11 Pro – Review”

  1. waarom steeds vergelijken met de iphone xs max en niet de iphone 11? dan snap ik wel dat je erg vooruit gaat met de iphone.. wat zijn de verschillen bijvoorbeeld tussen de iphone 11 en de iphone 11 pro??

  2. @coolblue wat is het verschil tussen de i phone 11 pro en de i phone 11 pro max? Ik hoop dat u mij kunt helpen! Alvast bedankt

  3. er zijn totaal 189 reacties onder deze video waarvan 50% bestaat uit haters die niks anders kunnen verzinnen dan de prijs waarvoor het toestel wordt verkocht, 25% heeft vragen over dit toestel of andere iPhone toestellen, en 12,5% heeft het over dat ze het meer op een reclame vinden lijken dan een review, en de laatste 12,5% heeft vragen of ze reviews kunnen uploaden van andere producten.
    met andere woorden de gemiddelde reaguurder onder dit filmpje moet onder de 12 jaar zijn of is iemand die verhalen of verzinsels overneemt van andere en niet voor zich zelf kan nadenken.

  4. Tuurlijk vind je de nieuwe “toestel” mooi, je bent overigens coolblue en moet het gaan verkopen dan ga je niet zeggen dat hij eigenlijk een lelijke camera heeft. Geloofwaardig zo een partijdig review terwijl je zelf veel er van moet gaan verkopen klopt er niet alles van je echte meningen.

  5. Als Apple zou voorlopen op techniek zou ik de prijzen van Apple snappen, maar zeg nou eerlijk. Tegenwoordig is Apple niks meer dan de telefoons die allang op de markt zijn

  6. Topvideotje die erg leuk is om naar te kijken met mn eigen iPhone 11 Pro in de handen😜 Superblij mee en top geregeld door coolblue dat ik hem met de release in huis had!

Comments are closed.