iPhone 12 vs iPhone 11 (review română)”Singura diferență între iPhone 11 și iPhone 12 e designul” sau ”mai e MagSafe, dar toate restul, sunt identice” ai auzit așa concluzii despre aceste 2. Și totuși diferențe sunt. Care sunt acestea …

Ofertă iPhone 11? Desigur
https://enter.online/telefoane/smartphone-uri/iphone-11/

Dar la iPhone 12? Evident
https://enter.online/telefoane/smartphone-uri/iphone-12/

Și evident toată gama iPhone 12 Mini/ iPhone 12/ iPhone 12 Pro/ iPhone 12 Pro Max
https://enter.online/telefoane/smartphone-uri/apple-iphone-12-mini-pro-and-pro-max/

37 thoughts on “iPhone 12 vs iPhone 11 (review română)”

  1. Salut, am avut un iph 10 care s-a stricat. Astazi incercam sa ma hotarasc intre 11 si 12. Care ti se pare mai worth it? Eu ma gandeam la iph 12, l-am gasit la 128 gb la 4000 lei.Iar un iph 11 128 gb este pe undeva pe la 3500 lei. Multumesc frumos.

  2. Deci am de peste 4 luni 1 iPhon 12 cu 256GB in stare perfecta cumparat de la Emac in garantie neverlock pentru romania si am observat niste lucruri naspa in operare.Cind fac poze si nu de putine ori in loc sa le faca landscape le face vertical la fel si video, asta e din cauza giroscopului cred.Nu la toate pozele adauga locaia chiar daca sunt in Bucuresti in loc deschis.Am 7MB de backup pe care o data a reusit sa il faca pe cloud prin wifi, am incercat toate variantele de rezolvare si am renuntat facindu-l pe PC.Sincer am luat telefonul asta pentru foto-video ca singur aparat de lucrat si editat in Lumafusion insa la banii astia este inadmisibil sa nu mearga lucruri elementare pe el orice ar spune oricine.Motiv pentru care nu ma pot bucura de el ca telefon pe deplin si oricum nu mai sunt fanul vreunui brand ce naiba, doar vin de la failul S21+5G pe care l-am vindut de nou in garantie din cauza resunatoruilui fail la camere dupa 5 updateuri de soft.Nu stiu, ma sperie gindul ca asa zisii mari si mult laudati producatori nu sunt seriosi si ofara caacaturi pe bani grei iara cumparatorilor nu le pasa nene deloc gen.Asta e cel mai ingrijorator sa accepti orice magarie si disfuctionalitate la un aparat numai sa il poti afisa c=in fata altora ca statut social, mi se pare degradaant ca pretentii si principiu de viata.Deci iphon12 sucks big time.

  3. Salut! Un lucru important pe care ai uitat să-l menționeze este faptul că, deși cele doua telefoane au ambele ecran de 6,1 inchi diagonală, iPhone 12 este mai usor si mai compact decat iPhone 11.

Comments are closed.