iPhone 13 review: vier nieuwe iPhones, één favoriet!Als eerste in Nederland getest: de iPhone 13 in alle vier de versies. Welke iPhone moet je kopen?
KIJK OOK: de nieuwe iPad Mini https://www.youtube.com/watch?v=hegXsx1xgFc
Binnenkort meer nieuwe Apple-producten: abonneer en zet de BEL aan!
VOLG ons ook op https://www.instagram.com/bright_nl
https://www.facebook.com/brightnl

https://bit.ly/tiktokbright

#iPhone13 #iPhone13Pro #iPhone #Apple #iPhone13ProMax #Bright #Nederland #review #iPhone12

41 thoughts on “iPhone 13 review: vier nieuwe iPhones, één favoriet!”

 1. Ik zit zo te twijfelen of ik van de samsung a51 die ik nu heb moet overstappen naar de iphone mensen zijn postitief maar andere zijn weer negatief ik weet het niet meer ik zou zo graag een keer een iphone willen

 2. Prima review! Ik heb een iPhone 11 RED 64GB. Prima toestel. Ik zit te denken; nog even door met mijn 11 of naar de 13? Vormgeving van de 11 vind ik persoonlijk mooier tov 12 en 13. Onder de motorkap is de 13 natuurlijk een flinke verbetering tov de 11. De 14 later dit jaar. Ik denk er nog even over! 😉 Thx!

 3. Een beetje laat misschien!!!, maar ik ga de overstap maken naar apple vanuit android.
  Ik heb de P30 pro, wat echt een goeie telefoon is echter wordt de huawei ban (updates) toch wel iets om nu rekening mee te houden Jammer hoor anders zou ik voor de P50 gaan.
  Tsja Apple, eigenlijk is de battery life van de 13max wat mij nu over de streep trekt! er is nu éénmaal geen betere qua battery life helaas.
  Wel ben destijds van Apple overgestapt naar android om het agresieve update beleid wat helaas niet was uit te zetten, maarja….
  Ook het laden gaat een stuk trager met de iphone, maarja….

  ik ga iphone pro max opnieuw beleven. ben benieuwd!?.
  gr

 4. Dank ! Wat een duidelijke uitleg! Ik heb de iPhone 11 maar de ander verstaan bij bellen Is altijd met luiddpreker aan slecht dus. Of het laten te maken want voor de rest is deze nog prima . Moet mij abonnement bin entortiller verlengen.
  Ik twijfel nu tussen de 13 of 13 pro of toch 11 laten maken.

 5. Goede revieuw. 🙂 Ik heb nu een Ifoon SE waarvan de batterij al na 10 minuten leeg loopt haha en kreeg kuren. Morgen verwacht ik mijn ifoon 13 pro max. Ik denk of weet wel zeker dat ik met dit toestel, niet weet wat mij overkomt want dat is een mega verschil.;)

 6. Op jou vraag of er mensen een switch overwegen. Ja, ik twijfel tussen OnePlus en Apple. De voornaamste reden is de lange ondersteuning in software upgrades en security patches. Mijn OnePlus 6T is op zich nog een goed toestel, maar wordt niet meer ondersteund. Doodzonde.

 7. Ooit had ik een iPhone5C (als ik me goed herinner). Daarna heb ik eigenlijk jaaaaren Samsung telefoons (en tablets) gehad. Sinds enige tijd heb ik een iPad Air 4e generatie en heb gemerkt dat ik van tamelijk anti Apple steeds meer pro Apple begin te worden.

  Aangezien ik mijn abonnement kan verlengen overweeg ik serieus om mij Samsung S10+ te vervangen door een iPhone 13… enige dat ik nog moet uitzoeken is of je (makkelijk) een eigen beltoon op de iPhone kunt zetten

 8. Leuke review… Heb momenteel een 8 Plus en die werkt nog prima maar sinds iOS15 lijkt hij toch wat trager geworden en verloopt alles meer met 'horten en stoten' ; ook de batterijduur begint serieus aan betrouwbaarheid te in te boeten… Ben al een tijdje aan het twijfelen en heb ze eigenlijk allemaal overwogen, van de 13 Mini tot de Pro Max maar denk dat ik uiteindelijk jouw advies ga volgen en voor de 13 Pro ga kiezen ; de gewone 13 heeft dezelfde form factor maar de extra batterijduur en het ProMotion display zijn toch niet te versmaden.

 9. Fijne uitgebreide review.. De 13 pro max is onderweg. Mijn xs heeft de microfoon van de camera defect, en de batterij is nog 86%, dus ik heb meer als 1 reden om over te stappen. Ik had voorheen de iphone 6 plus, dus qua maat maak ik me geen zorgen.

 10. Beste, ik heb in November 2017 mijn iPhone 8+ gekocht… maar doet het nog steeds prima (soms wat trager voor de rest niet veel minpuntjes) mijn baterijconditie staat op 76%… we zijn inmiddels Januari 2022 zou je me de iPhone 13 kunnen aanraden of beter nog wachten tot volgend September zodat de prijs nog wat lager is?

  Groeten, bedankt. 🙂

 11. Ik heb nu een note 10 plus al wat gebarsten vanvoor en vanachter maar zou over gaan naar de 13pro of pro max weet niet wat ik moet doen kan je me een antwoord geven waarom wel en niet

 12. Heeft de accu van de 13 mini dan ook echt een hogere capaciteit dan de accu van de 12 mini? Of is de verlengde batterijduur (+ 1,5 uur) puur gedreven door lager verbruik?

 13. Leuke review maar om nou te zeggen dat alles wat ik kan verzinnen er al in zit..
  1. USB-C poort
  2. In-screen vingerafdruk scanner
  3. Allways on display
  4. Pinhole front camera (face ID achter scherm)
  5. Hogere pwm frequentie oled

  Had het deze features die, op punt 5 na, allemaal allang in mijn huidige Huawei P30 zitten was ik zeker overstag voor een 13 pro (max). Goede kans dat de iPhone 14 deze zaken allemaal brengt maar dat is weer een jaar extra wachten voor mij terwijl mijn huidige P30 zijn beste tijd heeft gehad.

 14. Hey Erwin, mijn appel 7 is door gebrand heb even een Samsung geleend 🤤🤤 dat was echt niet fijn – ik ga voor de 13 maar twijfel e en tussen de pro of pro max….

Comments are closed.