iPhone 7 Plus DezavantajeÎn loc de un review obișnuit, am decis să facem două! În unul scoatem la iveală lucrurile unde urmașii lui Steve Jobs au dat-o în bară, iar în celălalt am să vă spun despre cele mai tari chestii după mine, pe care le are un iPhone 7Plus.

LINK https://www.youtube.com/watch?v=4znHs88fFCI&list=PLefI6vOhCfD5Grv4N8UZf439q-WwKn3Ft&index=1

detalii preț https://goo.gl/HDcQ9t

Facebook: https://www.facebook.com/DarwinMoldova/
Instagram: https://www.instagram.com/darwinmoldova/
Twitter: https://twitter.com/DarwinMoldova

Laboratorul Darwin este o emisiune on-line care testează gadget-uri și aplicații. Prezentatorul emisiunii, Vicu Țurcan, îți spune sincer și obiectiv plusurile și minusurile la toate smartphone-urile, laptop-urile și gadget-urile noi care apar pe piața GSM&IT (cel puțin, din Republica Moldova 🙂
Abonează-te la canalul nostru ca să vezi primul cele mai noi review-uri, battle-uri/comparații dintre mai multe device-uri dar și crash test-uri 😉
Vezi mai multe review-uri: http://bit.ly/Laboratorul_Darwin

Moderator: Vicu Țurcan
Director de Imagine: Roman Sturza
Editor Imagine: Alex Botezatu
Producător: Victor Nicolaescu
Expert GSM: Constantin Ichizli
Coordonatorii proiectului: Ion Botnaru și Eugeniu Dabija
Contact: [email protected]

48 thoughts on “iPhone 7 Plus Dezavantaje”

 1. 😂 nu uita ca samsung face lucrurile prea repede , asta ar însemna sa fie primi care lansează un nou telefon .
  Pe langa asta iPhone lansează destul de tarziu încât sa nu aiba probleme .
  Pe langa asta iPhone nu se blochează ca samsung , preturile nu cad gramada ,avantaj atunci cand vinzi telefonul pierzi destul de putin in 1,2 bine înțeleși stare buna de funcționare .
  Samsung dupa 8,9 luni nu prea mai are pret.
  Acuma fiecare are gusturile lui.

 2. Nokia sau samsung am avut mai mereu. Am luat un iphone se, mi-a placut de la inceput dar mi s-a parut prea mic pentru un mine. Am dat SE-ul si azi mi-am luat iphone 7 plus cu 1200 lei. Nu regret schimbarea. Merge foarte bine fata de android.

 3. Eu am iphone 7 plus, si nu am dat peste niciuna dintre problemele cu incarcatul/descarcatul. Ce-i drept, am un incarcator customized, care mi-l incarca intre o ora si un sfert si o ora si 45 de minute. Bateria ma tine 6-7 ore. Cat despre lipsa slotului pt casti wired, am airpods, si nu mi le-am luat special pentru asta, pentru ca de la apple primesti niste casti cu cablu, dezavantajul fiind ca nu poti incarca si asculta muzica in acelasi timp. Am avut 5 samsung-uri, dupa un an toate mi s-au blocat. ( note 8, a5 2017, s5,s5mini,s4mini,s3) Pe acest iphone il am de aproape 2 ani si merge perfect. Totusi, fiecare cu parerea lui!

 4. Hei, ai putea sa mi raspunzi si mie la o intrebare desi videoclipul a fost postat de mult. Care este mai performant un iphone 7 plus sau un samsung S8 ?

 5. Am avut numai telefoane Android pana acum 5 luni, apoi mi-am cumparat un iphone 6s, pot sa spun ca este un telefon banal si nu are absolut nimic inovativ la el. De la primul iphone pana in prezent nu prea s-a schimbat mare lucru. Acum am trecut iar pe Android si am un HTC U11 de care sunt mai mult decat multumit. Se misca uimitor de bine, nu am avut pic de lag vreodata, pot sa il personalizez cum doresc si nu e atat de banal precum iphone. Clar nu ma voi mai intoarce la iphone. Personal mi se pare un telefon slabut la pret pentru dobitoci.

 6. Eu sincer nu am o problema cu mufa aia de căști,adk iti iei niste casti originale in diferent de pret și unele cu bluethoot,ca tot pachetul face mai putin decat un S9 sau S8 pana la urma…la iphone 7 tot pachetul ar veni maxim 3000 de lei sau na 3500 dar e mai putin ca un S9 și face poze♡ dar na,nu poti sa obligi o persoana sa îi placă ceva 🙂

Comments are closed.