Noul Apple iPhone SE- Merită cumpărat în 2020?#IPHONESE #UNBOXING #REVIEW
Detalii și comentarii pe: LINK
Devino membru în comunitatea noastră și susține-ne – https://www.youtube.com/channel/UCNz5n8PoSGYSwkOH_SMnl2A/join
Urmărește-mă cu @gbuhnici pe Instagram, Facebook, Twitter, TikTok

39 thoughts on “Noul Apple iPhone SE- Merită cumpărat în 2020?”

 1. Corecție la specificații:
  Încărcare de 18W, vine cu încărcător de 5W în pachet.
  Aceeași baterie ca iPhone 8 – 1821 mAh
  Teoretic același senzor de cameră ca iPhone 8 – 12 Megapixeli, vom testa.

 2. Review inutil, am acest telefon de aproape 2 ani și am fost mai mulțumit de el mai mult ca oricare altul! Bateria nu este “anorexica” cum mănâncă haterii rahat îl folosesc foarte bine o zi întreaga cu o singura încărcare, un iOS impecabil,iar diferența de la iPhone 8 (telefon vechi de 5 ani) la asta ,este foarte mare! Un preț bun pentru un telefon foarte bun!

 3. Acest model are și cap de încărcător, și căști. La alte unboxing-uri am vazut că nu au nici măcar capul de încărcător🤔🤷🏼‍♀️

 4. Sincer prefer designul de iphone clasic cu buton mi se pare cel mai forta din istoria telefoanelor mobile. Sper ca Apple sa nu renunte niciodata la designul clasic. Sa scoata din 3 in 3 ani cate un iphone dasta accesibil ca pret cu design clasic.

 5. Chiar a-și fii fericit sa pună și alți producători casti la fel de bune ca cele de la Apple , eu sunt extrem de mulțumit de ele basul este acolo , doar tu te plângi , sa nu vorbim de restul producătorilor care pun casti care nici nu pot fii folosite , nu mai mânca caca ca nu are rost.

 6. Salut George , am o intrebare si daca ai cum te rog sa-mi rapsunzi , am un Iphone7 ( stiu e vechi but de asta am avut buget ) ideea e ca dupa ce i am dat update la ios 14.3 microfonul nu mai functioneaza ai o metoda prin care as putea să dau bypass la itunes să i dau un downgrade? Inapoi la update 13?
  Am auzit ca asta este cazuta insa suprotu' de la apple nu mi raspunde
  Multumesc anticipat

 7. Niciodata nu as investi atatia bani in iPfone. Totusi pentru fiica-mea am facut mereu exceptii. Acest model la primit fix de ziua ei in 4 dec. Ai grija la ce spui pe aici, informatiile nu sunt precise.

Comments are closed.