REVIEW: iPhone 11 en 11 Pro. Upgraden of niet?De nieuwe iPhone 11 en de 11 Pro Max. Kopen of niet? MIS NIKS, zet de BEL aan op ons kanaal 🛎
PS. Heb jij de Bright-app al? iOS: https://bit.ly/brightios Android: https://bit.ly/brightandroid

KIJK OOK: AirPods Pro https://www.youtube.com/watch?v=VNViBTFl8tg

VOLG ONS OOK OP:
https://www.instagram.com/bright_nl

https://www.facebook.com/brightnl

#iphone11 #iphone11promax #iphone11pro #apple #iphone #review #nederland

29 thoughts on “REVIEW: iPhone 11 en 11 Pro. Upgraden of niet?”

  1. Veel aan gehad! Afgelopen 2 jaar met een Samsung Galaxy A40 rondgelopen. Naar mijn mening prima telefoon, maar na 1/1,5 jaar merk je toch echt dat die langzamer wordt. Ik zat te twijfelen om een iPhone 11 te halen, maar niet zonder recensie. Top video!

  2. wat een bullshit heb een android telefoon en die gaat nu al 5 jaar mee en voldoet prima kan er alles nog mee doen, en way koste hij 250 euro xD dan ga je toch geen 1200 betalen . Apple moet eens normaal doen met ze prijzen.

  3. Ik weet niet wat ik hoor!!! Probeer je nu eindelijk eens een appel product eerlijk te beoordelen? Toi, toi, toi. Eigenlijk horen jullie alles onafhankelijk te testen zonder vooroordelen en daar gaat het eindelijk op lijken. Hou dat vast.

  4. Eindelijk een goede duidelijke review!!
    Heb nu de iPhone 7 en heeft kuren. Overweeg de 11…. maar misschien ook maar wachten tot de iPhone 12.
    Zal een vermogen kosten. Wat ik er denk ik niet voor over heb. Maar wellicht wordt de 11 dan wel goedkoper 🙂

  5. Zelf heb ik de 8 plus en helaas maar tis waar is deze telefoon enorm achteruit gegaan door alle updates. 2 jaar geleden had ik hem gekocht en heb nu toch de iPhone 11 besteld dat leek mij de beste keus. (:

Comments are closed.