Camera Comparison |  REDMI NOTE 5 Ai / Pro vs Xiaomi Mi5 |  Challenging Former Flagship

Camera Comparison | REDMI NOTE 5 Ai / Pro vs Xiaomi Mi5 | Challenging Former Flagship



This video is a digicam comparability of Redmi Note 5 Pro / Ai vs Xiaomi Mi5 as a former flagship xiaomi 2 Years in the past digicam specs: The rear digicam of Xiaomi Mi5 makes use of a single 16 megapixel decision sony IMX 298 with an F / 2.0 condo geared up with 4 Axis Optical Image Stabilization, Phase Detection Auto Focus (PDAF) and twin tone LED Flash. and since mi5 bought an replace to MIUI 10, the digicam software program has additionally gotten a rise with the addition of the Ai digicam characteristic. Meanwhile, the Redmi Note 5 Ai makes use of a twin digicam setup with a 12 megapixel important digicam Samsung S5K2L7 with aparture F / 1.9 with Phase Detection Auto Focus characteristic and digital picture stabilization in addition to a second digicam of 5 Megapixel as a depth sensor. For the entrance digicam: Xiaomi Mi5 is provided with a 4 Megapixel F / 2.0 digicam, whereas the Redmi Note 5 Ai has a 13 megapixel f / 2.0 digicam with LED flash. Xiaomi cellphone 2 The finest millionth finest xiaomi cellphone the perfect xiaomi cellphone the perfect xiaomi cellphone #QCHANNEL # Redminote5ai # Xiaomimi5 Don’t neglect to click on the SUBSCRIBE button and activate the bell so you do not miss different attention-grabbing movies from this channel. Follow me on Instagram: @qchannel_rpt _______________________________________________ Song: Ikson – Here (Vlog No Copyright Music) Music promoted by Vlog No Copyright Music. Video Link:.

36 thoughts on “Camera Comparison | REDMI NOTE 5 Ai / Pro vs Xiaomi Mi5 | Challenging Former Flagship

  1. sepertinya mi5 mu ada masalah di kaca kamera belakang yg mungkin sudah mulai keruh atau teknik memotretmu yg bikin fotonya kebanyakan missfokus, atau bisa saja mas2 testernya yg masih harus belajar makai kamera hp yg benar agar foto hasil kamera bisa minimal terlihat jelas/nggak ngeblur.

  2. elu gak cocok pake mi5 broh,jadi gak usah lu banding2n gitu..masa hasil foto ny ngeblure gitu..hahaha

    mi5 gw gak seburuk itu,dibanding miA1 bini gw aja masih bagus mi5 gw.

  3. gw nonton video ini pake Mi 5
    gw beli Mi 5 karena ga suka sm model hp zaman now yg panjang2 bgt

    btw hasil foto gw lebih bagus dr pd yg agan upload.
    jd ngerasa kurang fair aja nih perbandingannya.

  4. Mi5 kameranya lebih mantap daripada note 5 , apalagi kalo lowlight mi5 mantap betull ,, secara ane pegang kedua hp tsb , seri mi memang diunggulkan dalam segi kamera dripada seri redmi

  5. Itu kok foto Mi5 ngeblur semua sih…punyaku bagus" aja tuh. Tapi kalo soal dynamic range bagus Mi5 ya, cuman video lwbih stabil Reno5, tapi Mi5 langitnya pasti lebih terlihat, videopun lebih cerah juga

  6. Masih bagus kok kalau mi5 tapi namanya barang 2THN lalu yah jelas hp mid end udah bisa bersaing dengan flagship lama Jadi untuk masalah daily driver masih bagus tapi untuk masalah game dan Yg berat2 aduh udah enggak mampu dan Gua harus nambah jeroan baru Mi8

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *